Brædder

Kalmar brædder giver et unikt udseende

Kalmar brædder er planker der er savet kant til kant af hele stammer. Det giver et unik udseende når det sættes op. Enten som plankeværk eller beklædning eller hvad man nu kunne tænke sig. Oftest sættes kalmarbrædder op i “1 på 2”

Som standard fås kalmarbrædderne i lærk eller Douglas. Brædderne kan fås i forskellige tykkelser fra 22 mm til 50 mm afhængig af hvad man skal bruge det til. Brædderne fås enten ru eller høvlet, med bark eller afbarket.

Kalmar brædder

Som eksempel hvis man har 40 m2 facade eller plankeværk skal man bruge 7 lbm x 40 m2 = 280 meter brædder. De 280 meter tastes ind og man får prisen derefter.

Min erfaring er, at det giver det pæneste resultat hvis man bruger brædder af varierende bredde til beklædning.

Som beklædning bruges der ca. 6.5-7 lbm.  pr m2.

20 – 67 DKK pr. lb. meter

Klinkebeklædning


Kalmarbrædder saves af hele stammer der saves fra kant til kant, derfor kan de enkelte brædder godt varierer i bredden. Kalmarbrædder sættes som regel op i “1 på 2” som beklædning. Kalmarbrædder i Douglas gran får ved opsætning efter et stykke tid et flot rødligt skær hvis det forbliver ubehandlet. Lærk derimod vil med tiden få et mere gråligt patina.

Kalmarbrædder her hos Nicewood kan fås i forskellige tykkelser og de kan også  fås  med eller uden barkkant. hvis det ønskes kan man bestille enkelte af dem i høvlet udgave.

Vil man bygge sit eget shelter er der også mulighed for det med kalmarbrædder.

Hvis der ønskes brædder i andre sorter end Douglas og lærk så tøv ikke med at kontakte mig.

Det er også muligt at få tørret sit træ til indendørs brug men så anbefaler jeg at brædder bliver høvlet for at de får en plan/lige overflade igen

Kontakt

Nicewood
Rønne Alle 81
7451 Sunds
Tlf: 60516405
E-mail: info@nicewood.dk
CVR: 39192012
Planke planke på ApS

Betal med

Nicewood-betalingslogoer

Følg os

0
    0
    Indkøbskurv
    Kurven er tomGå til shoppen