Højbede

Et højbed giver masser af muligheder

Et højbed giver mulighed for på meget lidt plads, at få en køkkenhave, en prydhave eller bare en rumdeler på en terrasse. Mulighederne er mange.
Nicewood tilbyder højbede lavet nøjagtig efter de ønskede mål med mindre det fysisk er umuligt at lave dem så de vil holde. Der er modeller med hjul og uden hjul.

Alle højbede er håndlavet og laves af dansk træ. Er der specielle ønsker til udformning af højbedet eller andre ønsker, så kontakt mig endelig så vi kan få en snak om det.

Højbed med bund og hjul

Dette højbed byder på tilstrækkelig plads til dine planter, grøntsager, krydderier, og blomster. Takket været muligheden for forskellige størrelser vil der altid kunne findes et højbed der passer ind lige præcis på din/jeres terrasse eller altan.

Højbede uden bund

Denne plantekasse byder på tilstrækkelig plads til dine planter, grøntsager, krydderier, og blomster. Takket været muligheden for forskellige størrelser vil der altid kunne findes et højbed der passer ind, lige præcis på din/jeres terrasse eller altan.

Skræddersyet og håndlavet højbed i Douglasgran

Vores højbede kan skræddersys så det passer ind lige præcis på din terrasse. Højbede uden bund laves i Douglasgran og er derfor er en mere stationær løsning. I andre typer haver, kan man vælge modellen med hjul og så kan man deri sætte planter der er med til at skabe læ og skifter vinden så retning kan man flytte højbedene.

Højbedene er håndlavet i Danmark af dansk træ savet på danske savværker. Højbedene kan leveres malet eller ubehandlet. Der er også mulighed for at vælge et topbrædt så man får en flot afslutning.

I højbedet kan man så og plante forskellige ting lige fra den lille køkkenhave så man kan nyde friske hjemme avlet grøntsager. En anden løsning der kan være muligt, er mulighed for at skabe læ på terrassen

Der er ikke noget som at kunne tage eller plukke friske grøntsager i sin egen køkkenhave. Til det formål er et højbed en praktisk og kan være en god løsning. 

 

Kontakt

Nicewood
Rønne Alle 81
7451 Sunds
Tlf: 60516405
E-mail: info@nicewood.dk
CVR: 39192012
Planke planke på ApS

Betal med

Nicewood-betalingslogoer

Følg os

0
    0
    Indkøbskurv
    Kurven er tomGå til shoppen