Om nicewood

Nicewood er et lille en mands firma der vil fokusere på salg af kvalitets produkter i træ.

Her er det produktet der er i fokus. Alle produkterne er lavet i hånden. Der er ikke store maskiner eller firmaer der er involveret i processen.

De fleste af produkterne vil blive lavet efter ordre, så leveringstiden kan godt være længere end man er vant til andre steder.

Jeg er altid klar på en udfordring og vil gå langt for at løse en opgave.

Vision for nicewood

Firmaets vision er at tilbyde kvalitetsprodukter lavet af dansk træ på dansk savværk. Jeg vil via mit netværk, arbejde på at finde nye produkter og løsninger. 
Til dem der har en opgave der syntes de godt kan bruge lidt hjælp eller måske en anden vinkel på opgaven der skal man endelig ikke tøve med at spørge. Der er ingen opgave der er for lille. Jeg vil gerne altid kunne tilbyde kundetilpassede løsninger så du/I bliver tilfreds.
Træet vil i nogle tilfælde have en speciel historik knyttet til sig. Eksempelvis kan stedet hvor træet har vokset være specielt, måske en historie om hvordan det har været at forarbejde træet.

profil

Jeg har startet Nicewood, fordi jeg altid godt har kunnet lide at arbejde med træ. Træ er et fantastisk naturprodukt som er dejligt at arbejde med og giver nogle rigtig flotte resultater, ofte anderledes end det man havde forestillet sig. Alene duften af savsmuld og nysavet træ eller et bræt/planke med flotte åretegninger, kan gøre en hel dag god. Træ har den evne, at det kan bruges til rigtig mange forskellige ting, lige fra bestik til store broer.

Kontakt

Nicewood
Rønne Alle 81
7451 Sunds
Tlf: 60516405
E-mail: info@nicewood.dk
CVR: 39192012
Planke planke på ApS

Betal med

Nicewood-betalingslogoer

Følg os

0
    0
    Indkøbskurv
    Kurven er tomGå til shoppen