Terrasse

Terrassen er havens hyggeligste sted

Terrassen er nok det sted i haven hvor man helst vil tilbringe sin tid. Det kan være her man hygger sig med sine venner og familier, enten med at grille eller bare hyggeligt samvær. Det kan også være her man nyder en stille stund for sig selv med noget læsestof eller bare laver ingenting. Så hvorfor ikke gøre det på en kvalitets terrasse man selv har lavet og hvor man ved at træet er af høj kvalitet. Ved at bruge et naturprodukt som træ, vil mange ikke tilføre mere mikroplast til naturen.

Jeg har lavet nogle terrasse pakker der nok kan dække de flestes behov. Hvis nu der er andre ønsker eller der kræves lidt mere eller mindre så må I endelig kontakte mig, så kan jeg lave jeres helt egen løsning til en terrasse.

Terrasse i træ standard

Brædder er Douglas brædder i profil 28 mm x 145 mm og leveres i længder på  4,25 m.

Man kan også få brædderne i 28 mm x 190 mm mod en mindre merpris.

Ring eller skriv for tilbud

Terrasse komplet

Brædder er Douglas brædder med 28mm x 145 mm profil, længde 4250 mm.
Reglar er ligeledes i Douglas. De har en størrelse på 2” x 4” længde af 4250 mm.

Stolperne leveres i ceder træ med længde på 1000 mm som 100 x 100 stolper.

Ring eller skriv for tilbud

Alle terrasse brædder er savet med 3 eller 4 afspændingsspor på bagsiden. Alle terrassebrædder er også høvlet og kanterne er rundet for at få et blødere udseende. Naturligvis vender kernetræet opad. Man kan på varme sommerdage opleve at træet buer op ad på midten men det er minimeret ved afspændingssporene på bagsiden.

Hvis der ønskes leveret i andet materiale end Douglas eksempelvis lærk, gran, eg eller i oversøiske træsorter, kan dette sagtens lade sig gøre. Skriv og spørg efter muligheder. Der er også mulighed for at få brædderne i anden bredde eksempelvis 190 mm. Brædder på 190 mm giver en helt anden behagelig fornemmelse når man går på terrassen i bare tæer.

Hvis man ønsker en anden udformning af terrasse, så send en tegning så regner jeg en pris på opgaven.

Nicewood vil gerne være behjælpelig med montage af terrassen.

Kontakt

Nicewood
Rønne Alle 81
7451 Sunds
Tlf: 60516405
E-mail: info@nicewood.dk
CVR: 39192012
Planke planke på ApS

Betal med

Nicewood-betalingslogoer

Følg os

0
    0
    Indkøbskurv
    Kurven er tomGå til shoppen