Halv færdig shelter

9.000,00 kr.

Halvfærdigt shelter, der mangles kun bund og beklædning på side og tag. Shelteret er opbygget i Douglas lægter og stolper, som har en smuk finish og en lang levetid. Shelteret har ligge mål på 2,1 m x 2,1 m. Der er et udhæng på 1,5 m så man er godt skærmet for regnen.

Der medfølger skruer til fastgørelse af kalmarbrædderne.

Kategori:

Beskrivelse

Shelters giver en unik mulighed for at opleve naturen tæt på. Der er ikke noget bedre at vågne en morgen i naturen til naturens lyde. Eller som et sted hvor man kan koble af uden at blive forstyrret fra omverden, så hvorfor ikke tage en overnatning i en af mine shelters, der er opbygget i Douglas brædder, som har en smuk finish og en lang levetid.

Shelterne kan leveres som samlet eller i dele. Dem der kan og vil selv, kommer byggesættet komplet med de materialer der er valgt til projektet . Alt træet i byg selv sættet leveres i afkortede længder og er skåret i smig, gælder for det træ der skal bruges til konstruktionen. Resten af træet (kalmarbrædderne) leveres ikke tilpasset, der findes en udførlig vejledning. Man kan vælge at tilkøbe overflade behandling af sit shelter, på den måde for an glæde af den i mange år frem i tiden.