Komplet færdig shelter

11.000,00 kr.

Shelter opbygget i Douglas brædder, som har en smuk finish og en lang levetid. Shelteret har liggemål på 2,1 m x 2,1 m og der er et udhæng på 1,5 meter. Så er man godt skærmet med regnen.

Kategori:

Beskrivelse

Shelters giver en unik mulighed for at opleve naturen tæt på. Der er ikke noget bedre at vågne en morgen i naturen til naturens lyde. Eller som et sted hvor man kan koble af uden at blive forstyrret fra omverden, så hvorfor ikke tage en overnatning i en af mine shelters, der er opbygget i Douglas brædder, som har en smuk finish og en lang levetid.

Shelterne kan leveres som samlet eller i dele. Dem der kan og vil selv, kommer byggesættet komplet med de materialer der er valgt til projektet . Alt træet i byg selv sættet leveres i afkortede længder og skåret i smig for det træ der skal bruges til konstruktionen, resten af træet som er kalmarbrædder er IKKE tilpasset, der findes en udførlig vejledning. Man kan vælge at tilkøbe overflade behandling af sit shelter, på den måde for an glæde af den i mange år frem i tiden.